vineri, 25 ianuarie 2013

Eros Sublim si pe facebook : )


Acest prim volum,  EL ŞI EA, ALCHIMIŞTII TANTRICI, IUBIŢII CURCUBEELOR”este acum pus la dispozitia publicului larg si in mediul virtual, pentru a pregati si anunta lansarea volumului II, din aceasta colectie de zece volume. Va rugam doar sa citati sursa, in rest o puteti distribui dupa bunul plac, fara a face totusi modificari la text. Va multumim!
Cei care doresc sa primeasca in e-mail cartea in format electronic, gratuit, pot sa lase o adresa de e-mail si sa ne scrie aceasta fie pe contul Eros Sublim de pe facebook, fie in adresele noastre de e-mail.
Vă invităm pe toţi cei cărora, le-a plăcut  această carte, să  ne trimite-ţi la redacţie, descrieri ale trăirilor frumoase din propria viaţă amoroasă sublimă sau chiar fantezii erotice inspirate! Ele vor putea fi publicate în următoarele volume.

  De asemenea, căutăm colaboratori şi promotori ai Literaturii Erotice Sublime în fiecare oraş, translatori în limba engleză şi desenatori de benzi desenate cu acestă tematică!
Corespondenţa, relatările şi alte detalii vor fi intermediate prin adresele de e-mail:
erossublim@yahoo.com şi erossublim@gmail.com
Pentru comenzi directe oferim un discount de până la 35% faţă de preţul din librării. Plata se va face ramburs prin poştă sau curier rapid! Se comandă minim 2 exemplare. Pret 1 buc. 20 lei.
Tel: 0724828949
Vă aşteptăm cu drag!

”Literatura Erotica Sublima este inceputul neoromantismului modern al noosferei mileniului III”
Cel care (se) Trezeste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu