joi, 16 aprilie 2009

Capitolul III

Motto:
“Plenitudinea Fericirii are ca sursă inepuizabilă Iubirea care izvorăşte din Sinele Divin !” - citat din Virasayana Tantra - tantră contemporană

Curcubeele ce se deschideau între ei, pe măsură ce se aproiau în astral unul de celălalt, cu viteza ameţitoare a Iubirii celei dincolo de spaţiu şi timp, de viaţă sau de moarte, se transformau în ploi de flori de liliac şi de lăcrămioare celest mirositoare şi în cărări de ape pline de lotuşi ce înfloreau în jerbe de lumină, extazianţi, vibrând ca şi cristalul cerurilor de bucuria şi de dorul regăsirii lor, încă o dată şi încă o dată, în acest joc sublim al Creatorului şi a Iubirii infinite!
Valuri de petale multicolore şi curcubee ce cântau serafic, sori magnifici ai Iubirii, adieri ale dumnezeirii şi sacrul Iubirii, umpleau spaţiul dintre privirile lor, care s-au contopit una în alta instantaneu, coborându-le în inimă. Cu fiecare bătaie, inima le şoptea numele Iubirii şi în fiecare retenţie se retopeau în Sine, pentru a emana apoi eternitatea beatifică, profund extaziantă, a orgasmului clipei prezente, a lui Eu Sunt! ...ce îşi redescoperea esenţa divină prin atributele Sale eterne: Eu Sunt Iubire!
Eu sunt Eternitatea şi Plenitudinea Extazelor şi a Vidului Beatific! Eu sunt Ea şi Eu sunt El şi Eu sunt!
Chipurile le erau pline de surâsul regăsirii, părul li se mişca viu, înconjurându-i cu o aureolă a misterului, pielea le era atât de radiant strălucitoare, impregnată de magia atracţiei erotice şi electrizată de fulgerele beatifice ale încântării sublime din inima lor!
Intensitatea iubirii şi a dorului dragostei dintre ei, crea planete şi aprindea sori noi, resorbea viduri galactice şi ploi de meteoriţi, născând aureole boreale din interiorul fiecărei planete şi unind lumina sorilor interiori cu cei exteriori, ... umplând Calea Lactee cu laptele şi mierea Iubirii lor, ce se împleteau în curcubeul fiinţei lor expansionate, până departe spre capătul universului, la întâlnirea cu Divinul, care îi modula extatic, prin Iubirea Sa, Atotcuprinzătoare!
Îşi puteau oferi unul celuilalt aproape totul, în această dimensiune astrală a Pământului: bucuriile verii date în pârg, romantismul toamnei, începuturile primăverii şi verticalitatea iernii, întinde-rile oceanelor şi bogăţia pădurilor! Orice nuanţă, mireasmă, gust, gest sau simţire!
Starea lor de plenitudine era egalată doar de cea de recunoştiinţă şi aspiraţie către Divin! Iubirea se amplifica tot mai mult şi îi ducea spre Marele Tot!
Şi tot Iubirea îi revărsă la poalele muntelui Khailasa, într-o vale luxuriantă cu un cer plin de stele şi de curcubee. Lacurile văii emanau cele mai savuroase amestecuri de ceaiuri, miere şi ciocolata ambroziei cereşti! Cascadele erau pline de tainica Amrita, iar râurile cu hidromelul zeilor.
Copacii pădurilor erau sublimi muzicieni şi dansatori, care împreună cu milioanele de flori, care mai de care mai luxuriante, le cântau împreună, şoptind fermecate numele Lor.
Pe vârful unui deal din mijlocul unei insule a marelui Lac de smarald, el îi creă un baldachin imens, în jurul căruia vânturile celor patru direcţii aduceau miresme ale florilor, ale ierbii, ale ploii, ale fructelor şi ale altor bunătăţi celeşti, ridicând în aer perdelele transparente ale superbului baldachin de aur împodobit cu nestemate şi rubine, aşezat peste lespezile de diamant, ce străluceau mirific şi care trona acum, radiind lumina razelor de opal, până departe, peste toată valea aceea feerică şi minunată!
Acolo o aduse în braţe şi o îmbăiă toată, în apa lacului, ca să o ridice încă o dată în lumina Soarelui şi să o aşeze ca pe o regină a Iubirii sale, pe patul ceresc din mii de petale! Iubirea le înfrumuseţa chipurile zeieşti şi Graţia îi chema spre Divin, impetuos! Săruturile au început să se lege în cascade de mângâieri şi în ploi de gemete. Toată natura părea că celebrează sacralitatea actului erotic sublim, o dată cu ei, iar Dumnezeu însuşi zâmbea fericit, ca întotdeauna!
O penetră uşor, excitând-o cu mirosul lingamului lui de diamant, parfumat cu moscul vârfurilor muntoase şi cu adierea pură a zăpezilor neumblate. O învălui cu simfonia azurie şi serenă a sunetelor spiralate ale dragostei, ce produceau furtuni de trandafiri prin deşerturile dorurilor lor, însetate de roua infinitului şi pline de nisipul săruturilor şi de adierea vulcanilor orgasmatici, din care s-au creat continentele planetei Iubirii lor! O sacraliză cu coroana cerească a stelelor şi cu mirajul misterului eternului început al Iubirii.
O alintă pe perne de perle şi diamante, pe malul lacului de aur topit şi cu gust de şerbet de trandafir. O mângâie cu atingerea penelor tandereţii ce scoteau sunete de harpă şi gust de struguri copţi în gură, îi spălă picioarele în râuri de ciocolată fierbinte şi în lacuri de îngheţată aromată, de vişine cu fistic. Pulpele şi genunchii i le stropi cu lapte amestecat cu cremă de banane şi cardamon, coapsele cu nectarul suculent al dulceţii fragilor şi zmeurei stri-viţi între ele, peste care plutea mirosul tainic de scorţişoară şi piersică coaptă în pârg a yoni-ului ei magic! Veşmintele i se transformau întruna, din rochii de cristale şi perle cu căpşuni şi mure şi trandafiri cântători, în desuu-uri alunecoase din mentă cu busuioc şi cu mere de aur şi triluri de păsări la răsărit.
Ambrozii celeste emanau sânii ei, preaplini de plenitudinea mirificei abundenţe, a revărsării Graţiei Creaţiei Divine!
El îi admira linia şoldurilor ce se răsfrângea unduind sub intrările lui repetate şi asidue. O parte a liniei şoldurilor ei bogate şi ferme cobora în jos, arcuindu-se provocator spre coapsele şi pulpele rotunde dar zvelte, pentru a-l primi mai adînc în ea. Încheieturile genunchilor şi ale gleznelor bine reliefate şi suple s-au cambrat, ridicându-şi extaziată tălpile mici în sus, cu forma frumoasă şi tainică a degetelor picioarelor ei, care îl atrăsese şi îl excitase încontinuu, încă de prima dată când le văzuse dezvelite.
Linia mijlocului ei sidefiu şi subţire se arunca peste frumuseţea magnifică a pieptului şi sânilor ei fermi şi opulenţi, rotunzi şi plini de atâta Iubire şi dăruire cu care natura divină o dăruise din plin.
Erau nişte sâni cu personalitate, care te priveau din plinătatea şi armonia lor, fascinându-te instantaneu! O dată calea spre ei deschisă îţi împlineau toate visele. Îţi arătau cât de frumoşi şi de perfecţi pot fi sânii şi cum toţi sânii frumoşi din lumea aceasta au engramat în ei o frumuseţe şi o chemare specifică şi unic nuanţată, care transmite şi susţine o chemare tainică, o nuanţă din Iubirea şi Dragostea pe care fiecare bărbat o are adânc în el, sădită de către însuşi Creatorul.
Cu atât mai fascinantă era chemarea lor, cu cât dădeau impresia că acum erau ai lui şi în curând se vor lăsa iarăşi şi iarăşi dezmierdaţi, sărutaţi, muşcaţi, supţi, răsfăţaţi şi întăriţi de culmile extazelor amoroase! Iar chemarea lor se rafina în sus pe linia gâtului ei delicat şi parfumat ca o lebădă albă, ce plutea pe oceanul manifestării şi al Iubirii infinite. Linie care îşi devoala apoi ascensiunea sub privirea lui încântată şi sedusă.
Frumuseţea chipului ei rafinat şi senzual, radia transa erotică beatifică care precede trezirea şi strălucirea ei în toată splendoarea creaţiei orgasmelor beatifice ale Iubirii!
Buzele ei cărnoase, erau arcuite, ca o floare întredeschisă care îşi spune spontan şi permanent rugăciunea sa tainică şi neîntreruptă, ascunzând în spatele lor salba de dinţi albi şi deasupra lor începând linia năsucului ei, uşor răsfrânt în sus, încadrat de obrajii plesnind de sănătate şi erotism şi despicându-se pe frunte în două sprâncene ademenitor arcuite. Farmecul şi misterul lor era adâncit şi mai mult de genele acelea mari şi curbate care ascundeau oglinda ochilor ei, ce reflecta frumuseţea cea tainică a sufletului şi a spiritului ei unic şi fascinant de frumos!
Părul bogat şi răsfrânt în valuri în jurul capului ei, se juca în unduiri mişcătoare. Câteva fire erau lipite pe frunte şi pe obraz, arcuite în mici spirale care nu făceau decât să adauge un surplus de rafinament de puritate şi de candoare, acestei fiinţe a Iubirii şi a Divinului, care era în toată splendoarea şi deplinătatea, Ea!
Stropii ce săreau din părul ei ud, se transformau în păsări rare, ce se înălţau topindu-se apoi fulgerător, în jerbe de culori cristaline şi dulci aromate, în curcubee ce îi binecuvântau şi îşi schimbau treptat nuanţele şi sunetele celeste, aruncându-se în alte noi cascade multicolore.
Uneau implacabil şi etern sufletul întregii creaţii, cu inimile lor care iradiau, fiind una cu însăşi sursa curcubeelor, făcând din ei, din El şi Ea – Alchimiştii Tantrici, Iubiţii Curcubeelor!!!
Zbor de comete prin azuriul infinit al universurilor, fără număr, era iubirea lor, în eterna regăsire de Sine...
Se iubeau prin fiecare mantră – silabă a omniprezenţei Iubirii. Colierul dorurilor lor de regăsire făcea să erupă vulcanii curcubeelor cântătoare ale Iubirii Iubirii de dragul Iubirii! Se iubeau rostogolindu-se prin valuri răcoroase de ciocolată cu mentă şi fructe îngheţate, mâncate în arşiţa verii şi de orgasme multiple, sublim nuanţate cu sunete de harpă, de culoarea alabastrului şi cu savoarea ceaiului din fructe de pădure ce înălţau aburi sidefii care se rostogoleau peste El. O aştepta, ca un ţărm fierbinte de fildeş, ars de soare, cu stânci din granitul efervescent al dragostei, savuros penetrante şi cu îmbrăţişarea tandră a ţărmului ce se ridica apoi prin geana orizontului în înaltul cerului, pentru a-i penetra adâncurile ei celeste.
...Se arunca pe curcubee direct în valurile ei beatifice şi jucăuşe şi despicând-o tandru, dar clocotitor. Până ce ajungea la perlele orgasmelor ce străluceau pe nisipul unduitor al mângâierilor lui insidioase şi neaşteptate, transformându-se prin erupţia lor luminoasă, în comete celeste, ce luminau apoi universuri întregi. Vesteau şi oficiau prin bolta galaxiilor Lui, liturghia dragostei beatifice, atotînălţătoare, spre Dumnezeu Tatăl!Şi printr-un joc tainic şi tulburător, energiile dintre ei se puneau în mişcare din ce în ce mai complex şi mai nuanţat prin Iubire şi intensitate beatifică. Aura întregii planete devenea mai vibrantă şi mai albastră, iar sunetul primordial al planetei redevenea la fel de melodios şi de expansionat în univers ca şi în momentul creaţiei, integrându-se în simfonia macrocosmică a întregului sistem solar şi a Căii Lactee!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu