marți, 7 aprilie 2009

Introducere

Amorul Sublim Transfigurator, plin de o Iubire Infinită şi orientat frenetic către Dumnezeu, transformat într-o autentică şi savuroasă cale regală de evoluţie spirituală, a început să îşi reveleze misterele şi pentru noi occidentalii !
Până la Eliade, nici nu am auzit de aşa ceva, însă de mai bine de 17 ani încoace în România acest fenomen sublim a fost revelat şi mai mult decât atât practicat şi trăit la nivel de unison de mii de oameni !
E momentul ca aceste trăiri şi practici spirituale să iese la lumină, în toată această decădere contemparană a erosului care chiar dacă pare că predomină, va dispare în scurt timp, căci după un apogeu urmează întotdeauna declinul, iar după un bun început urmează întotdeauna un apogeu, căci mai binele va fii întotdeauna superior şi de preferat, binelui !
Aceste flori şi fructe noi, unice şi diafan parfumate, ale amorului sublim, au ca izvor de plecare tradiţia Tantra Yoga! Aceasta este o cale spirituală autentică, o adevărată ştiinţă vie, ce oferă mijloace de realizare spirituală accesibile oricărui om ! Indiferent de credinţe, sex sau vârstă ! Pentru că orice om este înzestrat cu un potenţial erotic imens, care trezit, controlat şi orientat către Dumnezeu devine astfel o cale de evoluţie spirituală rapidă şi savuroasă - transformând acest mare handicap al omenirii de a vedea în sexualitate şi eros un păcat şi practicându-l ca atare, printr-o decădere ce afectează toate planurile unei fiinţe umane – şi sublimându-l astfel într-o rugăciune vie, într-o stare de fericire, de beatitudine, de sacralitate şi de libertate sublimă ultimă, divin integrată !
Căci unul din principiile tantrice esenţiale este acela că orice energie din corpul uman şi din viaţă poate constitui o sursă de ascensiune şi poţi să te înalţi chiar cu acel mijloc care constituie în general un aparent obstacol.
Omul contemporan este încă, tributar unui mimetism social şi unor egregori subconştienţi ce se raportează la eros într-un mod ce conduce la decăderea fizică, sufletească şi spirituală. Din ce în ce mai mulţi oameni însă încep să se trezească şi încep să aplice şi să trăiască conform acestor realităţi sublime ale erosului, văzând cu uimire, încântare şi gratitudine cum pot trăi mult mai plenar şi mai sublim această latură intimă a vieţii lor! Căci de la acest nivel în sus se va trăi erosul în secolele următoare - despre aceasta nu poate fii nici un dubiu!
NeoRomantismul este calea iubirii sublime al secolului XXI !
Mai binele nu poate să fie duşmanul binelui, căci este o treaptă superioară divin necesară, inerentă de atins în spirala evoluţiei umanităţii !
Lecturaţi şi savuraţi, practicaţi şi vă bucuraţi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu